Consiglieri Balkan
Consiglieri Balkan

Prijava na mailing listu

 


Tradicionalni lek - Ogrlice za bebe od cilibara

Odrasli cilibar

Databaza zdravstvenih radnika

Najveca tajna: David Icke

 Knjiga koju morate pročitati pre
 izboraFototerapija - sijalica

Teledirigovani leteci tanjirConsiglieri: Nedodirljivo, tajno, sveto, oružje najmoćnijih pojedinaca i organizacija neprocenljive vrednosti na početku, u toku uspona i na vrhu oduvek, sada i zanavek.


 Farmaceutska industrija, zdravstveni sektor, lični razvoj – naša uža
  specijalizacija

Terapija svetlošu (fototerapija)

Skraćenjem broja sunčanih sati zdravi ljudski organizam reaguje brojnim simptomima i poremećajima koji se kreću od teške depresije koja zahteva hospitalizaciju preko brojnih afektivnih poremećaja (od poremećaja spavanja i pašnje preko migrene i hroničnih bolova do bolesti zavisnosti) do nedostatka energije za svakodnevne aktivnosti.

Fototerapija blistavom svetlošću potisnula je antidepresive, melatonin i ostale supstance koje su se do sada koristile. Potpuno je bezbedna i nema nikakve kontraindikacije.

Specijalno dizajnirane sijalice sa jonizatorom predstavljaju hit na svetskom tršištu jer su zamenile aparate koji su koštali i po nekoliko hiljada evra. Direktnim izlaganjem ovoj svetlosti u trajanju od 30-60 min dnevno prvi rezultati se mogu primetiti već tokom prve nedelje sa daljim poboljšanjem tokom nekoliko nedelja.Sijalice su toliko bezbedne da se mogu koristiti i za osvetljenje kompletnog šivotnog i radnog prostora i prilagođene su klasičnom sijaličnom grlu.Vreme trajanja je 10.000 sati a potrošnja 26W . Otklanjanjem dela spektra koji šteti ljudskom oku kao i ugradnjom u samu sijalicu jednog od retkih jonizatora na tršiištu koji ne oslobađa otrovni gas ozon sijalica predstavlja vrhunac fototerapije i fotopreventive kombinovane sa jonoterapijom. Dosadašnji uređaji emitovali su svetlost od 2500 lux.-a koja je kod pojedinih ljudi bila neprijatna i bio je potreban dodatni jonizator. Kombinacija u ovoj sijalici svetlosti od 1530 lux.-a sa jonizujućom terapijom dala je fantastične rezultate. Uzgredna dejstva sijalice su uklanjanje prašine, polena, duvanskog dima, neprijatnih mirisa i mikroorganizama.Preporučuje se tokom grejne sezone za sva domaćinstva a posebno u prostorima sa kompjuterima, televizorima i ostalim električnim aparatima koji emituju elektrosmog.


 Home  | Oblasti rada | Rešenja | Inicijative | Ideje | O nama | Mapa sajta | Kontakt
© 2007 Consiglieri - All rights reserved. Powered by WebElegant